Ingatlanberuházók Más Pályán

Megosztás, most...

Ingatlanberuházók Más Pályán

 

Ingatlanberuházók Más Pályán Ingatlanberuházók más pályán mozognak.
Az ICF -iShares Ingatlanbefektetési ETF alap, a Cohen and Steers REIT indexet követi és másolja. 2013 októberétől kezdve az ICF ingatlanberuházók más pályán mozognak az árfolyamokat tekintve.
30 amerikai nagy és közepes ingatlanbefektetési vállalatot tart az indexben. Aránylag jó súlyozottnak tekinthető az ETF alap, mivel 3 vállalat az ami kicsit kiemelkedik az indexből, és szép fokozatosan csökkennek a kitettségek.
Ez a 3 vállalat a következő: Simon Property 8,09%, Public Storage 7,34 és a Prologis 6,35%. A 30 vállalatból a Top 10 közel 60%-ban súlyozza az ETF alapot, ami erősen befolyásolja az ETF alap teljesítményét. Itt nagyon fontos az, hogy milyen az ingatlanok körüli gazdasági, politika és geopolitikai vízhang. Illetve a hetente megjelenő ingatlanokkal kapcsolatos amerikai gazdasági adatok.
Nő vagy csökken az ingatlanok értéke, mennyi ingatlan cserélt gazdát. Valamint az ingatlanok körüli gazdasági beruházások, fejlesztések az ami befolyásolhatja ezen ingatlanbefektetési cégek vagyonát, és ezáltal a részvények árfolyamát.
Tegnap az ingatlanbefektetési alap kitört a ferde ellenállásból és 1 vízszintes ellenállásba ütközött. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem igazán bír ezzel a szinttel, mivel csökkenésbe fordult át az ICF Ingatlanbefektetési ETF alap. Azonban, ha ezt a szintet is át tudja törni, akkor a 82,35 $-os ellenállásig mehet egyenlőre. Mivel van mit ledolgoznia az amerikai ingatlanberuházóknak az S&P 500-as indexhez képest. Ha minden jól alakul, akkor a cél a 85 $ környéki árfolyamtartomány. Amennyiben nem bír ezzel a szinttel az ETF alap, akkor jöhet benne 1 korrekció. Akkor alakulhat ki nagyobb csökkenés az alapban, ha 78 $-os illetve a ferde zöld támaszt letöri az árfolyam. Lehetséges, hogy az amerikai Ingatlanberuházók árfolyamainak viselkedése valóságosabban adja vissza a tényleges gazdasági helyzetképet?

 

ICF -iShares Cohen & Steers REIT ETF Alap

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply