Indiai Arany Hölgyválasz

Megosztás, most...

Indiai Arany Hölgyválasz is segítheti az arany iránti keresletet a kamatemelésen kívül. Igaz ez még egyáltalán nem látható a heti GLD-SPDR Arany ETF alap árfolyamának alkulásán.
De a spekuláció így szól: A fizikai aranykeresletre növelő hatással lehet, hogy Indiában eltörölték azt a törvényt, hogy az aranyművesek és kereskedők is a pénzmosási törvény hatálya alá tartozzanak. Ez a fő hindu fesztivál, a Diwali előtt történt, amikor mindig nő az ázsiai országban a házasodási kedv, ami felfelé hajtja az aranykeresletet. Emellett továbbra is a Fed politikája a meghatározó.
A piac idén év végéig legalább egy kamatemelést áraz, ami egyes optimista befektetők szerint akár kettő is lehet a felfokozott gazdasági hangulat miatt.forrás-erste De azért ami igazán megmozgathatja az arany árfolyamát, az nem más mint az Észak-koreai rakétakísérletek iránya és hatása, valamint a olajdollár gyengülése. Ha jól megnézed, azért szépen óvatosan araszolgat felfele az arany árfolyamának alkulása.
Mi azért nem tennénk a fiókok mélyére az aranybefektetési lehetőségeket.  Például az Uniqa biztosító nemesfém (arany) eszközalapja, 100%-ban a GLD ETF alapot vásárolja!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply