India Sem Kivétel

Megosztás, most...

India Sem Kivétel India Sem Kivétel.
India Sem Kivétel a kínai lassulás alól. Sőt igen érzékenyen is érint. Ezt nagyon jól szemlélteti a heti EPI-WisdomTree India ETF alap árfolyamának alakulása. Itt is szépen láthatód, hogy igencsak van még hely lefele.
Természetesen itt is kialakulhatnak hurrá hangulatok, ahogy a múlt héten is tapasztaltuk. Ez az ETF alap jelenleg 234 indiai cég átlagát mutatja. A pénzügyi, az IT és az energetikai vállalatok közel 62%-ban vannak jelen. Súlyozás szempontjából csupán annyiban másabb az EPI a klasszikus index ETF alapokhoz képest, hogy bevételek a legnagyobb kritérium a cégek vizsgálata során.
A Top 5 cég a következő: Infosys, Reliance Industries, Housing Development, ICICI Bank és a Tata Consultancy. Ők így öten, közel 30%-ban befolyásolják az EPI árfolyamának alakulását. Visszatérve a heti grafikonhoz, a körrel jelölt terület lehet az, ami döntő lehet az elkövetkező hetek árfolyamának irányára és dinamikájára.
Mivel ezen területről ki vagy letörve pontosabb és megbízhatóbb képet kapunk, hogy merre tovább. Tehát ha valamelyest talpra tud állni a világ, akkor 19,6 €-os ellenállás felett alakulhat ki megbízhatóbb vételi oldal a letörési 21,4 $-os szintig egyenlőre. Azonban mostanság azért nem annyira egyértelmű a piacok hangulata, így 18,2 $ alatt további intenzív csökkenés alakulhat ki, azaz India sem kivétel a piaci nyomás alól. Teljesen a legutóbbi mélypontok vonalai lehetnek a célterületek lefele.

EPI.US 2015.09.07. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply