Hibáztam, azonban több lettem!

Megosztás, most...

Hibáztam, és figyelmen kívül hagytam a lényeget!

 


 

HibáztamHibáztam, figyelmen kívül hagytam a lényeget, az olaj csökkenését.

Túlságosan magába szívott a görög helyzet, hogy teljesen felfordítja a befektetői gondolatokat.

Sajnos ez a  spekuláció most még nem jött be, azonban egyre bizakodóbb vagyok.Mert az olajnál, és az aranynál itt lehet az alj, egyenlőre, igaz kisebb leszúrás még lehet benne.
Teljesen abban a hitben voltam, hogy a görögök teljesen átírják a befektetői gondolatokat. Figyelmen kívül hagytam, hogy az olaj korábban kezdett csökkenni, mint az arany.
Ezzel divergenciát (ellentétes) mozgást feltételezve, számítható volt az arany esése. Azt felételeztem, hogy újra  az arany lesz a biztonsági befektetés.

Tévedtem!

Az volt számomra furcsa, hogy ahogy éjjel kezdték megvenni a Yent, és adni a Dollárt, tovább esett az Arany.
Ez a felismerés arra adott következtetést, hogy nagyon is érdemes az ázsiai helyzetekre figyelni, mert iszonyatos mennyiségű arany pozíció lehet keleten. Ha adják a dollárt, akkor emelkednie kellett volna  az aranynak (XAU/USD), és nem ez történt.

A másik dolog, az euró K.O.-ja, egyszerűen nincs vétel benne. Valóban, ha így van, hogy ilyen bizalmatlanság uralkodik, akkor mi az oka annak, hogy így csökken az arany ára… csak nem az, hogy a dollár erősödése (relatív), illetve az olaj hatalmas csökkenése. Ilyen iráni, és Észak-koreai helyzeteknél.

..ha..ha , ha logikusan gondolkodunk akkor a biztonsági aranynak ilyenkor emelkednie kellene, azonban izomból nyomják lefelé..

“BASSZUS”,  VALAMIHEZ KÉSZÍTIK ELŐ AZ ARANY ÁRFOLYAMÁT…..

 

….mire készítik elő az árfolyamot?

SZERINTEM, LESZ EGY NAGY KÁOSZ, HOGY MILYEN IRÁNYBÓL…. LÖVÉSEM SINCS!

Aki gyenge, most teljesen kihullik…mert tovább nyomják a piacokat lefelé…….!!!!

Ez egy tipikus medve prés…, akkor kezd majd emelkedni, amikor már elegen “shortol-ják” ..amikor a legjobban fáj!

u.i: …most így utólag persze már tudom mit kéne, kellett volna csinálni, csak akkor a grafikon jobb oldala üres volt…szóval utólag szerintem, könnyű okoskodni, és ennyi….

 

 

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply