Hezitál az Arany

Megosztás, most...

Hezitál az Arany

 

Hezitál az AranyHezitál az Arany GLD ETF alap. További emelkedésen hezitál az arany, ami kisebb korrekciót hozhat. A GLD ETF alap nagyon szorosan leköveti a arany határidős árfolyamát. Bizonytalanság uralkodik a piacokon, mivel a FED lassítja a lazítás, ellenben egyre több rosszabb gazdasági adatok érkeznek az USA-ból.
Ellenben Ázsiából javulásokról lehet olvasni, értendő itt Kína és Japán gazdasági adataira. Az ázsiai piaci nyitás óta folyamatos gyengülést mutat az USA dollár, és egy erősebb támaszhoz érkezett.
Amennyiben ezt is letöri akkor az arany is emelkedhet tovább, ellenben csökkenésekre készülhetünk fel az GLD Arany ETF árfolyamában is. 120,95 $ az a szint ami meghatározhatja, hogy 1 erősebb csökkenés vagy csupán csak egy enyhe korrekció érkezik az aranyban. Ennek is tudható be, hogy hezitál az arany a további emelkedés kapcsán. A 121 és a 123 közötti árfolyamtartományban hezitál az arany további mozgása.
Eme csatorna határozhatja meg igazán, az arany további szereplését technikailag. A spot árfolyam területén ezt úgy lehet értelmezni, hogy az 1267 $ környéki árfolyam lehet meghatározó a további mozgás kapcsán. Amennyiben ez a spot érték letörik akkor ismét jöhetnek az 1200 környéki árfolyamok. Tehát nagyobb lehet a valószínűsége rövidebb távon az GLD csökkenésének.
Ez a GLD SPDR ETF alap érdekes lehet az Uniqa Unit-Linked befektetési biztosítási arany eszközalap tekintetében, mivel közel 100%-ban ezt az ETF alapot vásárolja.

 

GLD -SPDR Gold, Arany ETF Napi, Daily

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply