Hamarosan Eldől

Megosztás, most...

Hamarosan Eldől

 

Hamarosan eldőlHamarosan eldől az eur/usd iránya, ami nagyban meghatározhat nagyon sok pénzügyi eszköz árfolyamának alakulását. Heti FXE ETF alapban a szűkülő árfolyamsávval hamarosan eldől, hogy kitörésre vagy letörése készüljünk fel a jövőben.
Mostani zöld ferde támasz estleges letörése után a 133,44 és a 132,7 $-os árfolyamsáv letörésével az eur/usd a 129,7 $-os erősen meghatároz támaszhoz érkezhet. Azért erősen meghatározó ez a szint, mert ha ez letörik akkor a legutóbbi minimumokkal találkozhatunk.
Heti grafikonon jól lehet látni a csökkenő háromszög kialakulását, melyet erősíthet a fentebb említett letörési lehetőségek. Amennyiben ezen dolgok így alakulnak, akkor nagyon csúnya euró gyengülésnek lehetünk tanúi, ami intenzíven hatni fog a magyar forint árfolyamára is, és ez hamarosan eldől. Természetesen nem szabad kizárni 1 esetleges eur/usd emelkedést sem, ami szintén hamarosan eldől. Piros vastag ellenállások áttörésével durvulhat el az árfolyam felfelé 136,53 $-os ellenállás még kevés lehet  a teljes kitöréshez, mivel itt kialakulhat 1 felszúrás is és onnan a lefordulás.
Ez a eur/usd spot 1,381-1,382 árfolyamtartományt jelenti. Mai nap folyamatos USA dollár erősödést lehet tapasztalni a piacokon, és ez jól látszik a HUF árfolyamán is. Tehát hamarosan eldől hogy ténylegesen nagyobb az USA dollár erősödési lehetőség vagy az Euró izmozik be és emelkedésnek indulhat az FXE eur/usd tőzsdei ETF alap árfolyama.

 

FXE -EUR/USD ETF Heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply