Gyengülő Energia

ETFmustang
Megosztás, most...

Gyengülő Energia

 

Gyengülő EnergiaGyengülő Energia jelzések a pénteki záróval. Gyengülő Energia, korrekcióra figyelmeztet. AZ XLE -SPDR USA S&P Energia ETF alapban 46 energetikai vállalatot találhat.
Ebből is erőteljesen kiemelkedik az Exxon Mobil 15,61%, Chevron 12,97% és a Schlumberger 7,43%-kal. Így együttesen több mint 36%-ban befolyásolják az ETF alap teljesítményét, úgymond ők adják a ritmust a szektornak. Erőteljes növekedést produkált az utóbbi hónapokban az energetikai ETF alap. Azonban a múlt heti kereskedős, figyelmeztet a gyengülő energia ETF alap esetleges korrekciójára.
Jól látható a heti grafikonon, hogy fordító gyertya záródott be pénteken, azonban döntő lehet a heti árfolyamok alakulása. Mivel estlegesen lehetséges még némi emelkedés, és ha ténylegesen nem lesz benne felfelé erő, akkor tényszerűvé válhat a gyengülő energia ETF alap.
Azonban könnyedén benne lehet, hogy ez amit mutat a heti grafikon, csupán a kitörési szint tesztelése. Tehát a 88,35 $-os kitörési támasz lehet a döntő az árfolyam további alakulására. Amennyiben folytatódik a további csökkenés, és a 88,35 $-os támasz tartja az árfolyamot, akkor újabb vételek alakulhatnak ki az ETF alapban.

 
XLE -SPDR USA S&P Energy ETF Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Duplázott a Kávé

Megosztás, most...Duplázott a Kávé   Duplázott a Kávé, úgy hogy 2011-től 2013 év végéig folyamatos csökkenést mutatott. 2014-ben eddig duplázott a kávé árfolyama. Amit jól mutat a COFF -ETFS Coffee ETC alap, melyet Londonban tudunk […]

Translation »