Globálisan Nyereségesen Fogyasztunk

Megosztás, most...

Globálisan Nyereségesen Fogyasztunk, vagyis ezt mutatja a KXI ETF alap árfolyamának alkulása.
A Globális Alapvető Fogyasztási ETF alap igen meghatározó ellenálláshoz ért. Természetesen itt kicsit torz a kép, mert több mint 50%-ban amerikai alapvető fogyasztási cégekkel van súlyozva az ETF alap.
Na de a KXI heti grafikonja igen sokat mesél az elkövetkező napokról hetekről. Most jelenleg egy erős ellenállásba ért, ez oké, és némileg túlvett státuszt is mutat. Ami némi korrekciót is előidézhet a további emelkedés előtt, tehát semmi pánik.
Amennyiben megtörténik az egészséges korrekció, akkor érdemes befektetned ebbe az ETF alapba. Mert ha sikerül a kitörés, akkor közel 12-15%-os nyereséget is elkönyvelhetsz anno. A rés idő kérdése és betöltésre kerül, ami tovább erősíti a globális alapvető fogyasztási etf alap árfolyamának emelkedését.
Továbbá van az a tény, hogy enni-inni mindig kell és fognak is az emberek sőt még kicsivel többet is vásárolnak, hogy jobb legyen a mentális több vagyok érzet. Tehát ez a KXI globális alapvető fogyasztási alap, több mint nyereség, mert pszichésen (emberi reakció, ezt is megveszem) is erősíti a további bővülést!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply