GLD Bizonytalanságok Csillogásában

Megosztás, most...

GLD Bizonytalanságok Csillogásában ragyog a havi ETF alap árfolyamának alakulása. Így nem is meglepő, hogy az az arany újra drágulásba indult el. De ezt remekül mutatja a havi GLD-SPDR Arany-Gold ETF alap alakulása. A bizonytalanság nagy úr, és ez egyre fokozódik, mert a Trump igen keményen harcol a Kínaikkal.
De ez egy olyan felfordulást okoz a világban, a kereskedelmi háború miatt, hogy minden földrész érezni fog (érez). Technikai oldalról nézve, jól láthatod, hogy további arany vételek vannak az ETF alapban.
Akkor lesz nagyobb durranás, ha 148 dollár fölé tud emelkedni az árfolyam. Amennyiben ténylegesen tovább emelkedik az árfolyam, aminek meg van a lehetősége, akkor tovább csilloghat az arany árfolyamának alakulása. Az arany befektetőknek nagyon jó hír, mert nyereséget termelnek, amennyiben igen mélyen mertek arany GLD ETF alap részvényeket venni.
Azok járhatnak rosszul, akik folyamatos (havi, negyedéves, féléves) díjfizetésű befektetési biztosítási nemesfém (arany) eszközalapokat tartanak.
Ezt úgy lehet kivédeni, ha az emelkedő arany jegyértékeknél NEM vásárolnak befektetési jegyeket!
Mert az egyre növekvő eszközértékeken vásárolt jegyek, egyre kevesebb nyereséget termelnek!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés