Francia Túlsúlyos Választások

Megosztás, most...

Francia Túlsúlyos Választások igen erőteljesen befolyásolhatják az európai részvénypiacok helyzetképét. Miért is? -hát csupán azért mert a legnagyobb európai gazdaságban lesznek választások.
Az EXW1-iShares Euro STOXX ETF alapban is a Top cégek franciák. Milyen érdekes és furcsa, hogy egy relatív kisebb gazdaság vezényel egy nagyobbnak és meghatározóbbnak.
Na oké a  németek szépen osztották a kártyákat, DE azért ennyire nem tudják hülyének nézni az európai nemzetet. -na ez a legnagyobb probléma, hogy Németország úgy lép fel és úgy hozz döntéseket, hogy neki kedvezzen, ellenben a többi állam meg fuldokol.
Ezért is nagyon fontos az EU fenntartása,  mert amennyiben az EU recseg, akkor Németországnak igen kellemetlen érzései lehetnek. Ezért nagyon fontos a francia választások kimenetele, van olyan fontos mint a BREXIT.
Mivel Európa piócaként volt az Egyesült Királyságokon (ahogy mi is, és vagyunk!) és  a többi erősebb országokon, melyből mi is profitáltunk. Közel 47 millió francia állampolgár szavaz arról, hogy a 11 jelölből, mely 2 marad a 2 héttel későbbi szavazásra. Amennyiben olyan jelöltek maradnak benn, akkor igen intenzív tőzsde mozgásokra készülhetünk fel a következő napokban és hetekben. Ez igen erőteljesen kihathat a befektetési biztosítások eszközalapjaira is!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply