Fordított Nyereség Megszerzése

Megosztás, most...

Fordított Nyereség Megszerzése, mi is ez!
A legnagyobb nyereséget érhetsz el a folyamatos díjfizetésű biztosítási szerződésekkel, ha némiképp támogatód, menedzseled a szerződésidet.

Miért is?
Csupán azért mert befektetési jegyek vételéről van szó, és igen nagyon nem mindegy, hogy milyen árfolyamon vásárolsz, és mennyit.
Mert ha csökkenő árfolyamok mellett vásárolsz, akkor több befektetési jegyet tudsz venni, ami a végelszámolásnál igen kedvező lesz!

Amennyiben folyamatos tőzsdei emelkedés mellett vásárolsz jegyeket (vásárol a biztosító), az a folyamatos ( havi, negyedéves, féléves, éves) díjfizetésű szerződések halála!

Mit is jelent ez pontosan: a befektetési jegyek darabszáma több lesz és a szorzásnál nem mindegy, hogy milyen értékkel szorzol. Ebből kifolyólag, egy gyenge biztosítási eszközalapból is nyereséget tudsz érni!


Tehát nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy gazdagabbá tedd magad… csak némi odafigyelésre van szükség, ahhoz, hogy kisebb díjjal a nyereséges ügyfelek közzé kerülj. Ebben tudok némi segítséget nyújtani neked, mert követem a tőzsdei folyamatokat!
Valamint így törlesztem a régmúlt hibás pénzügyi dolgaimat!

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply