Figyelmeztető Kínai Mozgások

Megosztás, most...

Figyelmeztető Kínai MozgásokFigyelmeztető Kínai Mozgások.
Figyelmeztető Kínai Mozgások alakultak ki az elmúlt napokban a Top kínai cégek árfolyamát mutató FXI ETF alapban. Köztudott, hogy iszonyatosan hatalmas belföldi részvénykereskedés jellemzi a kínai piacokat. Így szép lassan újra előjön az íratlan törvény, “hogy ha már a olyan embereknek is kereskedési számlájuk és részvényeik vannak, akik eddig még nem is hallottam a tőzsdéről, akkor ott már nagy a baj”.
Ez bizonyítja a FXI-iShares Top Kína ETF alap árfolyamának szélsőséges és kapkodó mozgása. A gyenge kezekben levő részvények, olyan csapkodó és ideges piacot hoznak létre, hogy bármely nap lehet egy erőteljes beszakadás, ami igen nagy turbulenciát okozhat az egész piacon. Meg is nézhetted, a fejlődő piaci bejegyzésemet, de leginkább a grafikont, hogy az is milyen borzasztóan csúnyán néz ki.
Az is lehet egy igen erős érv, hogy az alakkezelők, túl sok készpénzt tartanak, ami nagyon negatív impulzus a piacok felé. Na de, hogyan is áll össze ez a Top kínai ETF alap, melyek kialakították ezt a figyelmeztető kínai mozgások dinamikáját.
A Top 5 cég a következő: Tencent, China Construction Bank, China Mobile, Industrial & Commercial Bank of China és a Bank of China. Ebből is kitűnik, hogy erőteljes a pénzügyi szektor dominanciája, ami közel 50%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét.
Na oké a heti grafikon önmagáért beszél, csapkodó, gap-elő piacot láthatunk. Ami bármelyik irányba elmozdulhat a napokban, amíg megnyugvás nem érkezik ezen térségre. De mivel ilyen ideges piacot láthatunk, erős a valószínűsége, hogy ez nagyon nagy reccsenést is előindezhet. Ami az összes piacot ránthatja magával, lásd az autóipari óriások csökkenő trendjét.

FXI.US_13_13 05_08


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply