Fényesedik az Arany

Megosztás, most...

Fényesedik az AranyFényesedik az Arany.
Fényesedik az Arany, azaz amit a heti IAU-iShares Comex Gold ETF alap mutat. Fényesedik az arany, főleg ugy, hogy a 11 $-os támaszról már több alkalommal felpattant. Így elég nagy a valósínűsége annak, hogy tovább fényesedik az arany ETF alap.
Az IAU a Comex határidős arany árfolyamát követi elég szorosan. Tehát ha jól megnézzük a heti grafikont akkor a ferde és a vízszintes vonalak lehetnek azok a szintek, ahonnan le is fordulhat, vagy nagyobb villanással tovább emelkedhet.
Jelenleg nagyon erőteljes jelet mutat, hogy 12 $ főlé érkezik meg, tehát a napok erősebb vételekről árulkodnak. Nagyobb szürkület a feljebb említett 11 $-os támasz letörése esetén alakulhat ki, de egyenlőre fényesedik az arany. Ha elég bátor vagy és bízol az arany további erősödésében, akkor már a napokban is felveheted a vételi pozíciót.
Amennyiben ténylegesen megindul és sikerül az aranynak áttörni a piros színnel jelölt ellenállásokat, az intenzíven hathat a aranybányászati részvényekre és ezáltal a bányászati ETF alapokra is. A bányászati részvények az árfolyam-emelkedés mellett azért is lehetnek izgalmasak, mert kellemes osztalékokat fizetnek, és mivel alacsony az ár, így kellemes az osztalékhozam szint is.

IAU - ishares gold ETF heti 2015.05.12


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply