Fényes Szürkületben Amerika

Fényes Szürkületben Amerika részvénypiacának technikai képe. Az SPY-SPDR S&P 500 ETF alap heti grafikonja igen csinosan lefele táncol.   Pedig, 11,1%-ra ugrott az S&P500 profitmarzsa az eddigi első negyedéves jelentések alapján, ami ha így marad, további növekedést jelentene az utóbbi években látott 9,5-10,5% körüli értékekhez képest.
Ebből az látszik, hogy az adóreform kedvező hatása felülmúlja a bérek és egyéb költségek növekedéséből származó negatív hatást.forrás-erste Hol is kezdjünk bele: közel 16%-os csökkenésre lehet felkészülni a csodálatos és valóban remek gyorsjelentések után.
A heti SPY ETF alap grafikonja, szinte mesél technikai oldalról. Ami annyit jelent, hogy a remek eredmények, további hozamrealizálásokat hozhatnak a vezető piacra. Amennyiben 258 dollár alá csökken az árfolyam tartósan, akkor további eladásokra készülhetsz fel. Ennek esélye 70-80%! Tehát a 258 dolláros támasz egy igen meghatározó szint, az egész részvénypiacnak.
Amennyiben távol áll tőled a spekuláció, úgy igen nagy lehetőséget nyit ez a csökkenés a  folyamatos díjfizetésű befektetési biztosítások eszközalapjai számára.
Mivel halkan megsúgva, ez a titok nyitja a folyamatos díjfizetésű UL szerződéseknek. Nem is hinnéd, hogy mennyit tud hozni egy ilyen csökkenés a szerződésed végösszegén: 2-3 hónap költségeit tudod megspórolni!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!
Share

1
Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Translate »