Félvezetői Bizonytalanság

Megosztás, most...

Félvezetői Bizonytalanság kezd kialakulni, mind technikai, mind gazdasági oldalról.
Melyet a heti SOXX-iShares PHLX Félvezetői ETF alap árfolyama is remekül szemléltet. Na de arról van szó, hogy: a memóriachipek átlagos értékesítési árának lecsorgásából azt láthatjuk, hogy tovább tart a korrekció a félvezetőpiacon, ami továbbra is nyomás alatt tartja a nagyobb nevek árfolyamát. Többen attól tartanak, hogy a piac elérte a csúcsát és egy komolyabb visszaesés jöhet, azonban az olyan destruktív technológiák, mint a mesterséges intelligencia vagy a felhőalapú szolgáltatások hosszabb távon stabil keresletet szolgáltathatnak a memóriachipek iránt. Manapság a félvezetők jelenléte egyre nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben.
Mert sok háztartási termék estében is egy nagyon varázslatos szót ismerhetsz fel “smarth-okos” hűtő, mosógép, tv, telefon, autó stb…. Na de, vissza a SOXX ETF alap heti grafikonjához, melyen jól látható, hogy szépen óvatosan a támasz alá csorgott az árfolyam. Ami arra ad következtetést számunkra, megerősítve a feljebb írott információkkal, hogy további csökkenésre számíthatsz.
Ténylegesen a ferde zöld támaszvonal lehet az egyik megálló. De az igazi vízválasztó a vízszintes 166 dolláros támasznál alakulhat ki. Vagy short, avagy kiváród a félvezetői stabilitást!
A SOXX ETF alapot le tudod kereskedni az XTB remek kereskedési felületén, most! Mi is ezt használjuk, és teljesen rendben van elemzések, kereskedések szempontjából egyaránt (magyar nyelvű)!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...
Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés