Tovább az eszköztárra

Feltörekvő Fejlődés

ETFmustang
Megosztás, most...

Feltörekvő FejlődésFeltörekvő Fejlődés mutatkozik a heti EEM-iShares MSCI Fejlődő Piaci ETF alap árfolyamában. Ez most egy igen nagy vízválasztó is lehet, mivel technikai oldalról elérték a letörési szintet.
Melyet a jelzett sáv mutat. Így ebből kifolyólag igen érdekes lehet az elkövetkező napok, hetek mozgása. Mivel dominánsan ázsiai országok cégei dominálnak az ETF alapban, és igen sok negatív “pénzügyi lufi-fújást” hallhatunk, olvashatunk ezen térségből.
Pontosabban: Kína 25%, Dél-Korea 15%, Taiwan 12% és India 8%-ban van jelen. Valamint ami igazán fontos lehet, az a pénzügyi és az IT cégek közel 50%-os dominanciája.
A Top 5 cég névsora a következő: Samsung, Taiwan Semiconductor, Tencent, Alibaba és a China Mobile. Ugye nincs szükség szavakra. Technikai oldalról figyelve az eseményeket, némileg kezd túlvetté válni az ázsiai részvények megítélése. Főleg ha az amerikai indexekre tekintünk, akkor van némi kérdőjel, és ez hozhat egy hozamrealizálási ciklust is.
De ha további mesterséges impulzust kap a részvénypiac és elhitetik a hurrá hangulatot, akkor a ferde és vízszintes piros ellenállások vonala lehet a céltartomány. Amennyiben ténylegesen kifullad a vételi oldal akkor a ferde zöld támasz lehet érdekes a csökkenést illetőleg.Ha ténylegesen kifullad az emelkedés, és elindul az eladás, és a ferde zöld támasz is sérül, akkor nagy  a gond.
De ilyen estben  a folyamatos  (havi, negyed, féléves, éves) díjfizetésű befektetési biztosításoknak remek befektetési lehetőséget kínál.

eem-fejlődő piacok 2016.08.14. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Olajos OPEC Spekulációk

Megosztás, most... Olajos OPEC Spekulációk és a egyre növekvő short állomány emelheti tovább az olaj árfolyamának alakulását. A spot (azonnali) piacon remekül látható, hogy napok óta emelkedik az olaj árfolyama. Melyet remekül szemléltet az USO-US […]
Translation »