Felfele Mutat Amerika

Megosztás, most...

Felfele Mutat AmerikaFelfele Mutat Amerika.
Felfele Mutat Amerika 1000 legmeghatározóbb cégeinek az indexe. Az IWB-iShares Russell 1000 ETF alap, igen szépen mutatja heti szinten, hogy még van az amerikai piacban emelkedési potenciál.
Az a nagy hatalmas gyertya melynek ilyen nagy szára is van, 90%-ban először ellentétes mozgást generál, jelen esetben vételt. De azt is le kell szögezni, hogy a gyertya szára résként funkciónál.
Azaz ha tovább folytatódik az emelkedés, lehet arra számítani, hogy újabb beszakadás érkezhet anno a piacokra. De egyenlőre azt kell figyelned, hogy hogyan fog viselkedni a letörési vonalnál, mely egyeben dupla ellenállásnak is minősül. Összességében heti szinten még felfele mutat Amerika.
Meghatározó szintek lehetnek az előbb említett dupla ellenállás illetve a legutóbbi csúcsértékek. Amennyiben kifullad a vételi oldal, akkor  a 110 $ támaszt kell figyelni, mert ha az sérül, akkor újabb csökkenések érkezhetnek a piacra.
Az IWB ETF alap Top 5 cége a következő: Apple, Microsoft, Exxon Mobil, Johnson & Johnson és a General Electric. Brutálisan nagy nevek, ugye? Így természetesen az IT szektor viszi a prímet 20%-kal, majd a pénzügy 17%-kal és az egészségügyi cégek 15%-kal. Így alakul ki hogy felfele mutat Amerika. 

iwb-ishares russell 1000 2015.09.17. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply