FED Kamatdöntés Hangulatában

Megosztás, most...

FED Kamatdöntés Hangulatában telik ez a hét.
A heti UUP-PowerShares DB USD Bika ETF alap egyenlőre gyengülést jelez. Na de a kérdés, hogy továbbra is kitarthat az optimizmus a héten, ami a Fed kedden kezdődő kétnapos kamatdöntő ülésétől is függhet. A jegybank az ülést követően friss gazdasági előrejelzéseit is publikálja, illetve a jegybankárok kamatvárakozásai (dot plot) is napvilágot látnak. Az idei részvénypiaci rally-t részben az fűtötte, hogy megállt a negyedévenkénti 25 bázispontos kamatemeléssel a Fed, kérdés, hogy milyen lesz a mostani kamatdöntés hangvétele.
Amennyiben Jerome Powell Fed elnök az ülést követő sajtótájékoztatón továbbra is a kiváró monetáris politika fontosságát hangsúlyozza, az továbbra is kedvezhet a kockázati étvágynak a piacokon.forrás-erste A heti UUP ETF alap igen erős jeleket mutat lefele, ami az USD gyengülését vetíti előre. Igaz több támasz is sorakozik a dollár gyengülése alatt. Ami az elkövetkező napokban megerősítést is nyerhet.
Egyenlőre az indikátor is eladásba fordult, amit erősíthet a bizonytalan BREXITt jelenség is. Ami annyit jelent, hogy a dollár gyengülésével, erősödésbe léphet a juró az estleges BREXIT elmaradása miatt is. Mert ez a jelenlég nagyon nagy megkönnyebbülés lehet az EU-nak, UK-nak szerintünk annyira nem! Amennyiben ténylegesen lefordul a usd árfolyama, akkor az erőteljes hatással lehet a nyersanyagok piacára is.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Szólj hozzá!

Hozzászólás

  Subscribe  
Visszajelzés