Ezerrel Lefelé

Megosztás, most...

ezerrel lefeléEzerrel Lefelé.
Ezerrel Lefelé, azaz nézem itt a grafikonokat, hogy milyen tendenciákat mutatnak a jövőre nézve és erőteljes érzés mutatott a beszakadás felé. Íratlan törvény, hogy a rések idő kérdése és betöltésre kerülnek, és lám lám figyelmes lettem 2 résre a Russell 1000 ETF alapban.
Ja igen, a Russell 1000 index az amerikai nagy és közepes cégek igen népszerű indexe, ez most jelen esetben a IWB-iShares Russell 1000 ETF alap. Na de vissza a napi grafikonhoz, már hetek sőt hónapok óta kicsiket csipked felfelé az amerikai index, ami korrekciós jelzések felé mutatnak. Mivel igazi kitörésre már azért nincs igazán annyi vevő a piacon. Továbbá még az is érdekes, hogy a Bollinger egyre jobban szűkül, ami egy erősebb elmozdulást vetít előre.
Természetesen ez felfelé is lehetséges! Így tetszik vagy sem, könnyen lehet hogy a Russell 1000 index is ezerrel lefelé fog tartani egy nem várt és számított napon. Mert ugye, a tőzsde csodálatos világában lehetek én is okostojás, de a pontos idejét nem nem tudom leírni, vagy csiribiri módjára kimondani, hogy fényezzem magam.
Hogy milyen ez az index összetétele, azt jól bizonyítja a Top 5 cég névsora: Apple, Microsoft, Exxon Mobil, Johnson & Johnson és a Wells Fargo. Szektorálisan természetesen, mivel USA Indexről van szó az IT és a Pénzügyi szektorok dominálnak közel 37 %-ban, majd követi őket az egészségügyi szektor cégei. Így összességében ez a jelenleg 1033 cég átlaga nagyon szépen mutatja az összképet az amcsi meghatározó vállalatairól. Tehát a vízszintes és ferde zöld támasz lehet a döntő tényező, hogy valóban megtörténik az hogy ezerrel lefelé fog tartani ez az index, ami cirka 116 $ környékén várható. A többi meghatározó szinteket a zöld sáv mutatja számunkra. Tehát, akkor figyelem és a letörés után Short!!!


iwb-ishares russell 1000 2015.06.20. napi

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply