EUR/USD -FXE tőzsdei alap, csúnya jövő

Megosztás, most...

Érdekes képet mutat, az EUR/USD -FXE tőzsdei alap változata

 


 

EUR/USD -FXEEUR/USD -FXE Tőzsdei Deviza ETF alap.
-most az FXE  tőzsdei alap, és az  EUR/USD devizapár érdekes kapcsolatát szándékozom, Önnek most leírni.

Rengeteg sok vélemény, elemzés, kimutatás alakul és alakult ki, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a jövőben a részvénypiacokkal vagy éppen a devizákkal kapcsolatban.
Természetesen én sem vagyok kivétel, a saját érzéseimből, gondolataimból, tapasztalataimból összefüggések keresésével, szándékozom leírni, a várható irányt, vagy lehetséges reakciókat a piacokkal kapcsolatban.

A lényeg, hogy idő kérdése, és minden  embernek, igaza lehet a piacokkal kapcsolatban, ezért is alakult ki az a vélekedés, hogy 2 + 2 néha 5.

Ilyen szintű, és szemléletű elemzéssel még nem igazán találkoztam, ezért  is, írom most le Önnek.

Lényeg a tőzsdei alapok, és a mögöttes termékek összefésülése. Most itt az egyik, ha nem a legfontosabb termékkel kapcsolatban írok egy kis okoskodást, és ez nem más mint az EUR/USD devizapár, és a FXE tőzsdei alap változata. Ami itt  most lényeg lesz, az a tőzsdei alapokban előforduló résekről lesz szó.
Rés (GAP): …ez alatt  azt értjük a szakmában, hogy a napi záróár alatt vagy felett nyit, másnap a piac.

FXE – EUR/USD  tőzsdei alap.  A grafikonon keresztül, azt szándékozom szemléltetni, és bizonyítani, hogy itt, igen is van jelentősége a tőzsdei alapokban kialakult réseknek.

A tőzsdei alapok estében azért is alakulnak ki rések, főleg ha olyan mögöttes termékről van szó, ami eltérő kereskedési időpontokban kereskednek, mint az alappal. Jelen esetben a devizapárokkal 24 órán keresztül kereskednek. Ellenben a tőzsdei alapokkal, melyek az adott tőzsde nyitva tartása alatt kereskednek. Ebben az esetben, európai idő szerint USA kereskedés 15:30-tól 22:00-ig tart.

Oké, akkor lássuk, és kereskedjen  a rések figyelésével.

Itt, ezen a grafikonon, a kék rések már betöltésre kerültek, érdemes néha  a múltat vizsgálni, mert tele vannak információval.
Ezek a kék betöltött rések is, bizonyítják, hogy érdemes figyelemmel kíséri, és a azonnali spot devizapiacon lekereskedni.

A piros rés, félig lett betöltve, és ebből kiindulva, merem azt feltételezni, ha lesz is némi emelkedés a EUR/USD esetében, érdemes figyelembe tartania az alatta maradt zöld réseket.

A zöld rések azért is alakulhattak ki, mert a lazítások pozitív hangulatot teremtett a piacokon. Azonban, szerintem a bejelentések még nem oldják meg a meglévő problémákat. Ezért is érdemes figyelemmel tartania a zöld réseket, mert elég csúnya jövőképet vetít előre, ami sem a részvénypiacoknak, sem a forintunknak nem tehet jót.

 

FXE  tőzsdei alap interaktív valós árfolyamú grafikon

 

// < ![CDATA[
//

 

EUR/USD devizapárról itt olvashat bővebben….

További devizákban fektető tőzsdei alapok (ETFs) itt…


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply