Eurózónás Növekedés

Megosztás, most...

Eurózónás Növekedés van kilátásban a FEZ-SPDR DJ Euró Stoxx 50 ETF heti grafikonján is. Továbbá a hír így szól: az IMF a korábban vártnál gyorsabb növekedést vár Európától. Frissített előrejelzésük szerint 2,1%-kal bővülhet idén az eurózóna, míg eddig csak 1,9%-os növekedést vártak.
Jövőre 1,9% lehet a növekedés a frissített prognózis szerint a korábbi 1,7% helyett. A heti FEZ Grafikon remekül mutatja, hogy 10-15 %-os emelkedési lehetőség van az eurós 50 index árfolyamában. Igaz 3 éves távlatot nézve, van mit ledolgozni a DIA-DJIA 30 indexhez képest, mivel cirka 20 %-os lemaradást mutat árfolyam tekintetében. Érdemes jobban szemügyre venni a FIBO szintek, mivel remekül mutatja a növekedés lehetőségét. Igaz van benne egy keserű pirula, mivel lejjebb van egy igen masszív rés a heti grafikonon, ami idő kérdése és betöltésre kerülhet.
Amennyiben ténylegesen megvalósul az emelkedés, akkor az egyszeri díjas befektetési biztosítások is remek hozamokat hozhatnak (a folyamatos díjfizetésűnél ellenkező hatásra kel számítanod). Mivel a folyamatos emelkedés esetében, folyamatosan magasabb jegyértékeknél vásárolsz, így egyre kevesebb lesz a befektetett jegyek darabszáma. Érdemes menedzselni, támogatni a (havi, negyedéve, féléves, éves) befektetésű biztosítások befektetési lehetőségét.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply