Tovább az eszköztárra

Eurós Kábulat

ETFmustang
Megosztás, most...

Eurós KábulatEurós Kábulat mutatkozik továbbra is a piacokon. Ezt remekül mutatja számodra az FXE-Guggenheim CurrencyShares Euro (eur/usd) ETF alap is.
Igaz a hét folyamán némi emelkedést tudott bemutatni a juródollár, Draghi szavaira emelkedett a kurzus. De azóta és szép csendes és folyamatos dollár erősödés tapasztalható. Ahogy a heti grafikon árfolyamának alakulása is mutatja, az elkövetkező hetekben igen nagy a valószínűsége, hogy az USD tovább fog erősödni.
Ami természetesen a forintra is negatív hatással lehet, ami forint gyengülést hozhat a fontosabb forint keresztekben is. A ferde zöld támaszokra kell majd igazán figyelned, amennyiben sérülnek további usd erősödés várható.
Így igen meghatározó lehet a vízszintes zöld támasz is, mivel pár héttel ezelőtt ez volt az a szint (spot eur/usd 1,08-as szint) ami több alkalommal is megtartotta az árfolyamot és némi juró erősödést hozott a piacokra. Természetesen a napon belüli kereskedés folyamán lehetnek juró fellángolások, amit igen óvatosan kell majd kezelni.
De összességében USD erősödésre kell számítanod és számítanunk. Amit remekül és költséghatékonyan le is tudsz kereskedni a Colmex brókercégen keresztül. Nosza, klikk a jobb felső Bannerre, regisztrálj és használd ki az USD erősödésében rejlő lehetőségeket. 

fxe-eurusd 2016 04.22. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Kemény Ellenállásban a Technológia

Megosztás, most...Kemény Ellenállásban a Technológia, amit remekül mutat számodra a heti grafikon is. Az XLK-SPDR S&P USA Technológiai szektor ETF alap kitűnően szemlélteti, hogy már 4. hete nem tudja áttörni a 44,5 dolláros csúcsok-csúcsát. Ilyen […]
Translation »