Eurós Európa

Megosztás, most...

Eurós EurópaEurós Európa.
Eurós Európa Top 50 cég sem kivétel a kőkemény eladási nyomás alól. A heti FEZ-SPDR DJ EURO STOXX 50 ETF alap grafikonja, nagyon szépen mutatja számodra, hogy mi is a nagy harci helyzet. Eurós Európa csökkenését a ferde zöld támasz állíthatja meg némiképp, sőt igen is lehet arra számítani, hogy némi pozitív korrekció is elindulhat.
De azért még csupán óvatosan, mert azért lefele van még hely, azaz az vékony sáv-rés betöltésre kerülhet anno. Igen és azt is le kell írnom, hogy  a feljebb otthagyott piros színnel jelölt rést is betöltheti az eurós Európa Top 50 cégeinek átlagát mérő FEZ ETF alap árfolyamának alakulása.
Sőt, itt döntő lehet az a ferde piros ellenállási vonal is. Mivel ezen szint felett további emelkedések alakulhatnak ki, ellenben ha ez a szint megfogja az árfolyamot, akkor további csökkenésre készülhetünk fel. Szép kis népsor van ezen alapban: Total, Sanofi, Bayer, SAP, Daimler és sorolhatnám.
Na de azért rázós hetek elé nézhetünk, akár egy igazi hullámvasút is kialakulhat. Ja igen ahová csak tudom, le fogom írni, hogy ez az ETF alap is igen intenzíven befolyásolja a befektetési jegyekhez kapcsolt biztosítási eszközalapok teljesítményét.
Azaz a te biztosítási befektetésed alakulását, leginkább akkor amikor folyamatos díjas szerződések lapulnak a fiókodban. Húzd ki a fiókodat és nézd meg, az eszközalapjaid %-os elosztását, illetve az a tényt, hogy milyen eszközalapokban vannak a biztosítási pénzeid. Ebben tudok segíteni, amennyiben van kérdésed, és pontosabban szeretnéd látni a szerződésed értékeinek alakulását. 

FEZ.US 2016.01.17. Heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply