EU Agymenet Svájci Részvények

Megosztás, most...

EU Agymenet Svájci Részvények kereskedése ellen.
Na akkor most mi van!?
A heti EWL-iShares MSCI Svájc ETF alap, köszöni jól van.
De tényleg mi ez a “fasszság!!!” A hír pontosan így szól: Július 1-től, vagyis hétfőtől nem lehet kereskedni az európai piacokon a svájci részvényekkel. Az erről szóló bejelentés tegnap érkezett, miután elakadtak a politikai tárgyalások Svájc és az Európai Unió között.
A svájci részvények forgalmának körülbelül 1/3-át az EU-s piacok adják, így a lépés jelentős likviditás csökkenést jelenthet a svájci részvényeknek. Ugyanakkor az EU-s kereskedők egy jogi kiskapun keresztül a svájci piacon keresztül továbbra is közvetlenül elérhetik a svájci részvényeket.forrás-erste
Ennyire nagy a baj az EU-s vezetésben!?
-Hát úgy néz ki, hogy igen.
Először lekorlátozták a tőkeáttétes kereskedést (oké, valahol érhető), de hadd döntsük már el, hogy mennyire szándékozunk kockázatot vállalni a saját pénzünkkel!
Egyre jobban felerősödik a kétely bennünk, hogy a németek által kitalált EU Zóna megbukott. Mivel a saját fizetőeszközük mellett maradó országok, kvázi stabilabbak, mint azon országok, ahol euró az elszámoló egység! Így Svájcot nem tudták megfektetni, akkor jönnek a “szankciók”, lásd példa Anglia. Na mindegy valami elindult az tény, de nem jó irányba!
Reméljük Te már bevásároltál svájci részvényekből.
Mert a heti EWL ETF alap igen jól muzsikál, igaz most elérte a legutóbbi csúcsot. Szerintünk az EU-t frusztrálja, hogy a saját fizetőeszközüket megtartó országok léteznek és túlélnek, az eurós országok pedig fuldokolnak!!!!
-Ezen kellene elgondolkozni és félre tenni a büszkeséget és (német) EGOT, mert rommá dönti Európát!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply