Észhez Tért a Tengeri

Megosztás, most...

Észhez Tért a Tengeri

 

Észhez Tért a TengeriÉszhez Tért a Tengeri árfolyama. Azaz a CORN -Teucrium CORN ETN alapja, heti szinten szépen mutatja, hogy észhez tért a tengeri. Csökkennek az előzetes várakozások a kukoricával kapcsolatban, ami pozitív hatással lehet a mezőgazdasági vegyszerekkel foglalkozó cégekre.
A csökkenő és negatívabb kilátások természetesen árfolyamfelhajtó hatásúak. A CORN ETN alapban júliusi, szeptemberi és decemberi határidős lejáratú megbízások szerepelnek. Így alakul ki a CORN ETN alap súlyozott árfolyama, ami jelenleg teljesen pozitív kilátásokkal bír.
Ha jobban megnézzük a heti grafikont akkor jól látható, hogy 1 nagyon fontos letörési szinthez ért az árfolyam. Innen lehetséges 1 kisebb korrekció, majd jöhet az újabb támadás a piros színnel jelzet árfolyamtartomány áttörésére. Mivel ha 35,5 $ fölé kerül az árfolyam akkor további, igen impozáns 2 számjegyű emelkedés folytatódhat.
De a legfontosabb szint a Fibo 38,2%-os 37,8 $-os ellenállás. Mivel itt dőlhet el, hogy tovább tud drágulni a tengeri vagy ez a szint ami megálljt parancsol a további emelkedésnek.
Amennyiben a 37,8$-os ellenállást is át fogja tudni törni az árfolyam, akkor a következő szint a 43 $ környéki árfolyamtartomány lehet, ami cirka 20-22 %-os drágulást vetít a jövőre nézve. Tehát, ha az időjárás is kedvezőtlenné kezd válni a kukoricára, illetve tovább csökkennek a várakozások, akkor vételre javasolt az észhez tért tengeri ETN alap. 32,7 $ alá kicsivel érdemes berakni a stopot, mivel ezen szint letörésével, újra csökkenésbe eshet a tengeri, vagy ez a szint tart és ténylegesen észhez tért a tengeri.

 

CORN -Teucrium Corn ETN, Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply