Észak-Koreai Köpcös Izmozik

Megosztás, most...

Észak-Koreai Köpcös Izmozik, egyenlőre az USA-val. Kíváncsian figyelhető az ACWI-iShares MSCI Világindex ETF alap heti alakulása. Na szóval, egyenlőre oda-vissza fenyegetik egymást: Donald Trump tegnap komolyan megfenyegette Észak-Koreát.
Trump azt nyilatkozta, hogy jobb, hogy ha az ország nem fenyegeti többet az Egyesült Államokat, mert olyan csapást mérnek rájuk, amit még nem látott a világ. ( USA flotta egy része az Észak-koreai partoknál) Trump azok után nyilatkozta ezt, miután Észak-Korea azzal fenyegette meg az USA-t, hogy rakétákkal támadja meg a guami katonai bázist.
Nem is lehet tudni, hogy ebből mi fog elsülni, de az biztos, hogy mind a két államférfi igen “gyors-döntésű, büszke és arrogáns”! Egyenlőre a heti grafikonon egy korrekció van folyamatban, na ez most a kérdés, hogy egészséges avagy “rakétagyorsaságú” csökkenés indul el.
Úgy nézzük, hogy a ferde vonalak lehetnek a döntő szintek, de a 64 dolláros támasz illetve rés, hozhat további izgalmakat a piacokra! Mostanság sokkal nagyobb a valószínűsége a csökkenésnek, azaz az eladói nyomásnak!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply