Erős az USA Pénzügy

ETFmustang
Megosztás, most...

Erős az USA Pénzügy

 

Erős az USA PénzügyErős az USA pénzügy. Ezt nagyon jól mutatja az XLF -SPDR USA S&P Pénzügyi ETF alap árfolyamának alakulása. 85 amerikai pénzügyi vállalat súlyozott teljesítménye mutatja, hogy mennyire erős az USA pénzügy.
Ebből a 85 vállalatból 5  erősen kiemelkedik %-os súlyozás tekintetében. Ezen cégek a következők: WFC -Wells Fargo 8,72%, BRK.B -Berkshire Hathaway 8,41%, JPM -JP Morgan 7,76%, BAC -Bank of America 6,32% és a C -Citigroup 5,43%. Így ez az ötös több mint 36%-ban súlyozza a pénzügyi szektor teljesítményét, melyektől erős az USA pénzügy. Pénzügyi iparágak területén természetesen a bankok 37,56% dominánsak az ETF alapban, őket követik a biztosítók 17,48% és az ingatlanberuházási vállalatok 13,7%-kal.
Heti grafikonon jól látható, hogy a héten vételben voltak a pénzügyi cégek. De a múlt heti erős piros gyertyát, túl kell, hogy szárnyalja ahhoz, hogy ne érjen minket meglepetés a jövőhetek folyamán. Mivel ha így marad, akkor lehetséges, hogy folytatódik a további csökkenés az XLF ETF alapban. 22,5 és a 20,9 $-os sáv meghatározó lehet a további irányra. Mivel 22,5 $ felett további vételek alakulhatnak ki, ellenben 20,9 $ alatt elindulhat a csökkenési ciklus. Úgy, hogy ki is eshet a 2012 óta tartó emelkedési trendből. Aminek a jelei kezdenek mutatkozni, mivel egyre erősebben közelít az árfolyam a trend támaszának árfolyamtartományai felé. Tehát a 20,9 $ környéki árfolyamtartomány meghatározhatja, hogy meddig lehet ilyen erős az USA pénzügy.

 
XLF -SPDR S&P USA Pénzügy

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Kitörés Előtt a Világindex

Megosztás, most...Kitörés Előtt a Világindex   Kitörés előtt a Világindex, árfolyam tekintetében mindenképp. Közel 50 ország, több mint 2400 részvény súlyozott MSCI all Country World Index teljesítményét követi az ACWI -iShares MSCI ACWI ETF alap, […]

Translation »