Tovább az eszköztárra

Energetikai Erőben a Nyersanyagok

ETFmustang
Megosztás, most...

Energetikai Erőben a NyersanyagokEnergetikai Erőben a Nyersanyagok teljesítményét mérő DBC-PowerShares DB Nyersanyag ETF alap árfolyamának alakulása. A heti grafikon szépen mutatja, hogy egy igen meghatározó ellenállás alatt tanyázik az árfolyam. Amennyiben ezen szint fölé tud kerülni az árfolyam, akkor a klasszikus technikai kitörés valósulhat meg a jelzett 19 dollár környéki szintekig. Természetesen azt fontos tudni, hogy eme ETF alapban 13 nyersanyag súlyozott átlaga szerepel és ebből, több mint 46%-ban energetikai nyersanyagok dominálnak.
Az energetikai “cuccokat” követi az arany és a cukor közel 18%-kal. Tehát akkor meg is van a emelkedés lényege és ez nem más mint az energetika és az arany és cukor további szereplése.
…itt ebben a cikkben olvashatsz az olaj lehetséges fogatókönyvéről….
Ha mindent félre teszünk és csupán technikai oldalról szemléled a heti grafikont, akkor ez a helyzetkép, nagyon is biztató a jövőre nézve. Tehát az a vízszintes piros ellenállás 15,5 dollárnál, igen erősen döntő lehet a további emelkedést illetőleg. Annyira zűrzavarosak a világ dolgai, hogy ember legyen a  talpán aki tud és mer jóslatokba bocsátkozni a jövőbeni helyzetekkel kapcsolatban. Ebből kiindulva, technikailag teljesen vételre alkalmas a DBC ETF alap, amennyiben a piros vízszintes ellenállás fölé tud kerülni, és ott is maradni az árfolyam.

dbc-db nyersanyag etf 2016.08.21. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

USA S&P Top 50

Megosztás, most... USA S&P Top 50 index. Na akkor közkívánatra, itt van az XLG-Guggenheim S&P 500 Top 50 ETF alap napi grafikonjának alakulása. Igen-igen az amerikai top 50 teljesítményének alakulását láthatód itt. Ez is jól […]
Translation »