Energetikai Csúszkálás

Megosztás, most...

energetikai csúszkálásEnergetikai Csúszkálás.
Energetikai Csúszkálás mutatkozik a XOP-SPDR kutatási és termelési energetikai ETF alap árfolyamában. Jól láthatód a napi grafikonon, hogy azért ha jó a hangulat akkor van benne energia felfele. Azonban ez lefele is igaz, tehát igen érzékeny a piaci helyzetre és természetesen az olajár alakulására ez az ETF alap.
De ha ha hozzád közel áll az energetikai szektor, akkor ez az ETF alap egy igen kitűnő választás. Na de akkor lássuk, mit mesél a grafikon! A 40 dolláros ellenállásról újra lefordult az árfolyam és ez azt is sejteti, hogy egy igen meghatározó ellenállásnak minősülhet anno.
Tehát ezen szintet áttöri az árfolyam, akkor szépen nyílik az út felfele. De most jelenleg energetikai csúszkálás mutatkozik, mely lassan egy dupla támaszhoz ér. Mely nagyban befolyásolhatja a további irány és dinamikát. Így nagyon erős a valószínűsége annak, hogy az a piciny kis rés is betöltésre kerülhet. De ahogy lefele stabilizálódni tud a mélység és vételbe fordul az energetikai ETF alap, akkor igen jó kis befektetésnek minősülhet, és meg lehet venni az alapot. 

Jelenleg 67 kutatási és termelési cég átlagát méri az alap. A top 5 cég, lehet hogy ismerős, de az is lehet, hogy kevésbé: California Resources, Matador Resources, Clean Energy, Stone Energy és a Laredo Petroleum. Na szóval ennyi az energetikai csúszkálás lehetőségéről és helyzetéről. 

XOP.US 2015.10.14. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply