Ellenállásban Kolumbia

Megosztás, most...

Ellenállásban Kolumbia

 

Ellenállásban KolumbiaEllenállásban Kolumbia. Szép és eredményes hetek után ellenállásban Kolumbia. GXG -Global X FTSE Columbia 20 ETF alapban 24 kolumbiai részvényt találhat. 19,15 $-os ellenállás nagyban meg fogja határozni a további árfolyam irányát és dinamikáját.
Ez egy meghatározó szintnek tűnik az árfolyam tekintetében. Ezt a teljesítményt nagyban befolyásolja a Top 3 vállalat, mivel ők hárma több mint 34%-ban súlyozzák a Latin-amerikai FTSE Kolumbia ETF alapot. Ez a 3 vállalat a következő: Bancolombia 13,52%, EcoPetrol 13,02% és a Pacific Rubiales 8,01%-kal súlyozzák a GXG ETF alap teljesítményét.
Szektorálisan, pénzügyi 36,52%, energia 23,01%, közműszolgáltatók 15,35, alapanyagos 14,96% és az alapvető fogyasztási 9,61% cégek dominálnak igazából az ETF alapban. Így alakult ki ez a szép teljesítmény az elmúlt hetekben, ami tovább is fokozódhat. 19,15 $-os ellenállás áttörése után a következő meghatározó szint 6%-ra található. Tehát amennyiben sikerül az áttörés, akkor a ferde piros ellenállás 20,3 $-nál lehet a következő megálló az árfolyamban. Amennyiben nem sikerül a kitörés, akkor szépen kezdődhet a hozamrealizálás. Ami a vízszintes zöld vonalak szintjei akaszthatnak meg, illetve gyorsíthatják fel a további csökkenést.

 
GXG -Global X FTSE Kolumbia 20 ETF weekly, heti

 


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply