Elkezdte az Alcoa

ETFmustang
Megosztás, most...

elkezdte az alcoaElkezdte az Alcoa.
Elkezdte az Alcoa a negyedéves gyorsjelentési szezont, folytatásban a PepsiCo jön. azzal, hogy elkezdte az Alcoa a jelentési szezont elég nagy és néha szélsőséges csapkodások alakulhatnak ki a SPY-SPDR S&P 500 ETF alapban.
Az Alcoa szerepe azért fontos, mert az alumíniumipari vállalat szokta megadni az alaphangot a jelentési szezonnak, mivel egyfajta mérföldkőnek tekintik őket, tudniillik iparáguk jó indikátorként szokott reagálni a világgazdaság növekedési avagy csökkenési kilátásaival kapcsolatos változásokra. Egyenlőre csökkenés csapkodás jellemzi az SPY ETF alapot, igen ideges a piac. Ahogy említettem  a PepsiCo folytatja ma, majd 07.14-én jönnek a top cégek az S&P 500-ból: Johnson&Johnson, JPMorgan Chase, Wells Fargo és így tovább… Oké, rendeben!

Most akkor nézzük a napi SPY grafikont. Ami azt mondja számunkra, hogy ha már így megtörtént a klasszikus letörés, akkor a célár ilyen esetekben a nyíllal jelzett 200 $-os támasz. Tehát lefele várható inkább a világ legbefolyásosabb indexének árfolyama, ami azt is sejteti, hogy több vezető index követni is fogja. Persze az benne van, hogy Európában a görög helyzet nyomás alatt tartja az európai részvényeket, így lehetnek ellentétes mozgások.
Na röviden és tömören ennyi elég, mivel úgy is a piacok szolgáltatják a tényeket. A lényeg elkezdte az Alcoa a gyorsjelentési szezont és a PepsiCo folytatja. 

spy-sp 500 etf 2015.07.09. napi


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Ausztrál Pénzügyi Túlsúly

Megosztás, most...Ausztrál Pénzügyi Túlsúly.Ausztrál Pénzügyi Túlsúly jellemzi az EPP-MSCI Fejlett Óceáni Japán cégek nélküli ETF alapját. Az Ausztrál Pénzügyi Túlsúly szépen mutatja a térség mostani helyzetét. Ami az elkövetkező hetekben némi javulást sejtet és hordoz magában […]

Translation »