Elegáns Amerikai Körítés

ETFmustang
Megosztás, most...

Elegáns Amerikai Körítés sem segíthet egy estleges korrekción. De azért némi figyelmeztető jelzések azért vannak. Például, félidőhöz közelít az amerikai gyorsjelentési szezon. Ugyan nem mondhatók rossznak az eredmények, ennek ellenére az összesített számok egyelőre nem mutatnak kirobbanó teljesítményeket.
Ugyanis eddig az összesített „egy részvényre jutó eredmény” 2 százalékkal csökkent, ami mintegy 0,7 százalékkal haladja meg a várakozásokat. Eddig már 225 cég jelentett az 500-ból az S&P500 esetében.
Ma jelent az Exxon Mobil, a Mastercard, a Pfizer és az Apple. Ezen cégek azért némileg dominánsak az egész világon, de a SPY-SPDR USA S&P 500 ETF alap egy igen figyelemre méltó divergenciát kezd kialakítani az árfolyam és az indikátor között. Ami egy igen erőteljes figyelmeztetés egy intenzívebb korrekció előtt.
A FIBO szint remekül mutatja a SPY jövőbeni helyzetképét. Amennyiben újabb csúcsokra emelkedik az árfolyam, akkor további emelkedésre számíthatsz. Ellenben ha ezen szint alatt marad (aminek nagyobb az esélye), akkor egy intenzívebb korrekció elé nézhetsz. Ez azt is jelenti, hogy ha rendelkezel befektetési biztosításokkal, akkor érdemes felülvizsgálni, hogy milyen biztosítási eszközalapokba vannak a befektetéseid.


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Egészségesen Kapaszkodnak

Megosztás, most... Egészségesen Kapaszkodnak a gyógyszergyárak és a biotechnológiai cégek. Amit remekül mutat a heti XLV-SPDR S&P USA Egészségügyi ETF alap árfolyamának alakulása. Az új amerikai elnöknek igen a bögyében vannak a gyógyszerárak, így meg […]

Translation »