Tovább az eszköztárra

Eladási Lendületben Európa

ETFmustang
Megosztás, most...

Eladási Lendületben Európa, igaz a múlthét folyamán némi megtorpanást lehetett tapasztalni. mely úgy nézett ki, hogy kicsit fel, kicsit le…. Az EXSA-iShares STOXX Európa 600 ETF alap heti grafikonja remekül beszél hozzánk, ami annyit jelent, hogy eladási lendületben Európa vezető cégeinek indexe. Lehetne litániákat írni, megmagyarázni dolgokat, de mi itt most technikai oldalról írunk lyukat az oldaladba (na ez vicc volt)! Felvillanások vételek érkezhetnek az ETF alap teljesítményébe, de összességében csökkenő fázisban van Európa. Igaz még az emelkedő csatornában van, de igen érdekes lehet majd a 36 eurós kitörési szint, mivel ezen sérülése esetén még lejjebb érkezhet a STOXX 600 index teljesítménye. 36 euró alatt pedig a ferde zöld emelkedő csatorna támasza lehet döntő tényező.
Számunkra az a furcsa, hogy nagyon szolidak voltak  a vételek, mivel igen erőteljesen elmarad a 2015-ös csúcsoktól az ETF alap teljesítménye… Igaz hatalmas feszültségek, kérdőjelek és választások voltak Európában, és az Angol Brexit-tel kapcsolatos szavazások is befolyásolták az index teljesítményét.  Tovább haladva a biztosítási befektetési eszközalapokra is érzékeny hatást fog gyakorolni az eladási trend.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

JuróDollár Varázslat

Megosztás, most... JuróDollár Varázslat, melyet remekül mutat  a heti FXE-Guggenheim EUR/USD ETF alap. Így óvatosan erősödik a dollár az euróval szemben, miközben a befektetők Janet Yellen szerdán kezdődő kongresszusi meghallgatását várják. Yellen az utóbbi időben […]
Translation »