Ékelődik a Francia ETF

ETFmustang
Megosztás, most...

ékelődik francia etfÉkelődik a Francia ETF.
Ékelődik a Francia ETF, és ráadásul még divergál is az indikátorral a EWQ-MSCI Francia ETF alap. Tehát az, hogy ékelődik a Francia ETF alap, korrekciót hordozhat magában, ehhez csupán a ferde zöld támaszt kell letörni az EWQ ETF alapnak.
A 27,87$-os ellenállás megállást parancsolt a franciáknak, így ha az elkövetkező napokban nem sikerül a kitörés 28$ fölé, akkor jöhet is a hozamrealizálási időszak, amit megerősít, hogy ékelődik a francia ETF alap. Tehát az EWQ-Francia ETF alapban szereplő vezető és domináns cégeknél is kialakulhatnak hozamrealizálási időszakok.
A Top 5 cég a következő: SAN-Sanofi, FP-Total, BNP-BNP Paribas, MC-Louis Vuitton és a OR-Loreal a maradék 70 Franciaországban érdekelt vállalat mellett. A divat országa tekintetében talán nem is meglepő, hogy a tartós fogyasztási részvények dominálnak, az ipari és a pénzügyi cégek mellett. Tehát összességében azt írhatóm számodra, hogy fel lehet készülni a francia cégek csökkenésére.


EWQ-MSCI Francia ETF alap 2015.05. napi


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Csilloghat az Arany

Megosztás, most... Csilloghat az Arany.Csilloghat az Arany, ha teljesülnek a heti grafikonon tapasztalható jelzések. Újra régi fényével csilloghat az arany, amennyiben az 1-2-3-as emelkedő formáció szépen teljesül. Amihez az kell először, hogy áttörje a 119.6 $-os […]

Translation »