Egyre Stabilabb az Arany

Megosztás, most...

Egyre Stabilabb az AranyEgyre Stabilabb az Arany, amit remekül mutat számodra a heti GLD-SPDR Arany ETF árfolyamának alakulása. Azóta hogy, kitört a csökkenő csatornából, azóta szépen araszolgat ciklikusa a gold. Most jelenleg is ellenállás alatt van, ami egyenlőre dönthet a további emelkedésről.
Ez a szint cirka 125 dollár környékén van. Na ez így rendben is van, kicsit a GLD ETF alapról.
Ezt az ETF alapot 2004 novemberében hozták létre, és jelenleg 34,8 milliárd dollár értékben tart fizikálisan aranyat. Igaz az utóbbi évek arany fénytelenségével, némileg csökkent a népszerűsége. 

De azért továbbra is igen kedvelt ETF alapnak számít, mert egy az egyben tudsz befektetni aranyba, úgy hogy megveszed a GLD ETF alapot. 
Tehát összességében azt lehet leírni, hogy a 124-125 dolláros ellenállás döntő lehet a további emelkedéssel kapcsolatban. Ez a spot arany XAU/USD árfolyamában, cirka 1300 dollár szintet jelent. Lefele a 115 dolláros támasz lehet érdekes, mivel közvetlenül alatta van egy rés.
De ha némileg visszább is érkezik az arany ETF alap árfolyama, továbbra is remek befektetési lehetőségeket tartogathat számodra, ha megveszed. Amit remekül és költséghatékonyan meg is tudsz tenni a Colmex brókercégen keresztül. 

gld-arany 2016.05.13. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply