Egyenletes FTSE 250

Megosztás, most...

egyenletes ftse 250Egyenletes FTSE 250.
Egyenletes FTSE 250 árfolyammal találkozhatsz. Igaz némiképp megtört ez a szép egyenletes FTSE 250 ETF alap emelkedés. Ami ilyen helyzetekben oldalazásba is elmehet, amíg nem érkezik valami olyan impulzus mely valamely irányba ellendíti az árfolyamot.
Ez az egyenletes FTSE 250, közkézhányadi érték alapján van súlyozva, mármint a piacon forgó papírok értéke alapján. Jelenleg 249 angol cég papírjainak az átlagát méri, a top 5 cég között van egy hazánkban is ismert és népszerű cég: DCC, Berkeley Group, Provident, Rexam és az Inchcape.
Ugye nem kell írnom, hogy mely cég az?
Na de oké, akkor mit is sugall számunkra az egyenletes FTSE 250 ETF alap árfolyamának napi alakulása. Hétfőn igencsak erős volt a vételi oldal, mely a mai napra azért némiképp alább hagyott…így érdekes lehet, hogy teljesen vissza tud kerülni a MIDD vagy itt van egyenlőre a teteje az árfolyamnak. Mindig érdeklődve figyelem az ETF alapok viselkedését a résekkel kapcsolatban és 80-90%-ban betöltésre kerülnek..Csupán minden esetben az idő a fő tényező…Hogy mikor???

Na de ha ezt is figyelembe vesszük, és némi hisztinek vesszük a hétfői napot, akkor lehet arra számítanunk, hogy az a rés hamarosan betöltésre kerül…További megbízható emelkedésre a 1870 penny-s 18,7 angol font felett számíthatunk. Mivel most így fél egy fele fordító gyertya kezd kialakulni az egyenletes FTSE 250 ETF alapban.


midd-ishares ftse 250 gbp 2015.06.23. napi

Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply