Durván Csúszik az Olaj

Megosztás, most...

durván csúszik az olajDurván Csúszik az Olaj.
Durván Csúszik az Olaj és érdemben igazán nagyobb emelkedésre nem is kell nagyon számítanod.
Ez itt most az egyik legmeghatározóbb Olaj ETF alap, az USO, augusztus 15-i lejáratú NYMEX kontraktusok szerepelnek benne. Ja igen, némileg tompítva, USA kincsárjegyekkel. Az hogy ilyen durván csúszik az olaj, nagyon sok összetevője lehet, de hidd el erőteljes hatás, az USD erőssége. Nézd csak meg a többi nyersanyagot vagy terményt, hogy néz ki a napi grafikonjuk?.. vagy ha csak az eurusd árfolyamának alakulását figyeled. Bőven van hasonlóság.
Egyenlőre egyáltalán nincs olyan nagy jele annak, hogy a dollár olyan nagy mértékben gyengülne, főleg úgy ha ténylegesen jön egy kamatemelés, így durván csúszik az olaj tovább. Elemzők is keményen leírták, hogy mostanság 60-70 $-nál drágább olajra nem igen kell számítani mostanság. Ez az olajár pedig intenzíven hat az energetikai szektorra és ezen belül a cégekre. Hát persze, milyen jó kis összefüggések vannak, hát így van ez, minden mindennel kapcsolatban van szinte.
Egyenlőre a napi USO grafikonon erőteljesen meghatározó lehet a 19 $-os letörési ellenállás, majd egy még nagyobb és még erősebb ellenállás a 21 $-os árfolyamnál. Valamint durván csúszhat az olaj tovább a 17 $-os támasz letörésével. 

uso-us olaj etf 2015.07.08. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply