Dupla Fél(re)vezető Csúcsok

ETFmustang
Megosztás, most...

Dupla Fél(re)vezető Csúcsok mutatkoznak a PSI-PowerShares Dinamikus USA Félvezetők indexének heti grafikonján. Igazán olyan sok hozzászólás nem is kell, hiszen semmi másról nem szól a gazdaság, csak az ilyen olyan önvezető gépekről érzékelőkről. De azt mindenképp érdemes leszögezni, hogy egy igen brutális emelkedést mutat a PSI ETF alap árfolyama.
Jelzés képen a grafikonon el lett helyezve az S&P 500 index árfolyamának heti alakulása is. Ez szép és jó, de az indikátor kezd ellentételesen mozogni az árfolyammal, ami egy korrekcióra hívja fel a figyelmünket, attól függetlenül, hogy igen intenzív és erős ez az iparág.
Ami tovább is tarthat, amennyiben az emelkedő csatornában tud maradni az árfolyam. A trend az adott, mind árfolyamban, mind félvezetőkben egyaránt.
Igen nagy a verseny, és ez fokozza a még jobb és különlegesebb félvezetők kifejlesztését. Lassan már ott tartunk, hogy a fekhelyünk jelez, hogy mikor kell lefeküdnünk, és ahogy lefekszük a testünk állapotának megfelelően állítja be az ágy funkcióit. Hajrá, ez egy igen jó befektetési iparág, de nem most, mivel igen erőteljesen túlvett már heti szinten is!Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Angol Hezitálás

Megosztás, most... Angol Hezitálás, leginkább a választások miatt is, valamint a kérdőjeles nemzetközi, avagy amerikai hangulatok miatt. Az EWU-iShares MSCI Angol ETF alap heti grafikonja azért még tartja magát valamelyest. Na de arról van szó, […]

Translation »