Tovább az eszköztárra

Dupla Fél(re)vezető Csúcsok

ETFmustang
Megosztás, most...

Dupla Fél(re)vezető Csúcsok mutatkoznak a PSI-PowerShares Dinamikus USA Félvezetők indexének heti grafikonján. Igazán olyan sok hozzászólás nem is kell, hiszen semmi másról nem szól a gazdaság, csak az ilyen olyan önvezető gépekről érzékelőkről. De azt mindenképp érdemes leszögezni, hogy egy igen brutális emelkedést mutat a PSI ETF alap árfolyama.
Jelzés képen a grafikonon el lett helyezve az S&P 500 index árfolyamának heti alakulása is. Ez szép és jó, de az indikátor kezd ellentételesen mozogni az árfolyammal, ami egy korrekcióra hívja fel a figyelmünket, attól függetlenül, hogy igen intenzív és erős ez az iparág.
Ami tovább is tarthat, amennyiben az emelkedő csatornában tud maradni az árfolyam. A trend az adott, mind árfolyamban, mind félvezetőkben egyaránt.
Igen nagy a verseny, és ez fokozza a még jobb és különlegesebb félvezetők kifejlesztését. Lassan már ott tartunk, hogy a fekhelyünk jelez, hogy mikor kell lefeküdnünk, és ahogy lefekszük a testünk állapotának megfelelően állítja be az ágy funkcióit. Hajrá, ez egy igen jó befektetési iparág, de nem most, mivel igen erőteljesen túlvett már heti szinten is!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Angol Hezitálás

Megosztás, most... Angol Hezitálás, leginkább a választások miatt is, valamint a kérdőjeles nemzetközi, avagy amerikai hangulatok miatt. Az EWU-iShares MSCI Angol ETF alap heti grafikonja azért még tartja magát valamelyest. Na de arról van szó, […]
Translation »