DevizaMágus USD Index

Megosztás, most...

devizamágus usd indexDevizaMágus USD Index.
DevizaMágus USD Index, miért írom ezt, azért mert nagyban segít az estleges irányban. DevizaMágus USD Index, az UUP-PowerShares DB USD Bika ETF alap.
Ez az USD index 6 devizával van súlyozza és ebből alakul ki ez az árfolyam alakulás, amit a grafikon mutat. Természetesem mostanság a görög helyzet is erőteljesen befolyásolhatja, ezt az egész történetet.
Na de lássuk is azt a bizonyos súlyozási elosztást: EUR 57,6%, JPY 13,6%, GBP 11,9%, CAD 9,1, SEK 4,2% és a CHF 3,6%-os devizapozíciókkal van súlyozva az index. Azért ez a súlyozás is sokat mond a devizapiac csodálatos varázsáról. Na de, a devizamágus usd index napi grafikonján egy klasszikus W formáció ellenállásában van az index, ami ha áttörésre kerül, akkor további usd erősödésre számíthatunk a devizapiacon. Ahogy feljebb is említettem, az elkövetkező napok elsősorban a görögökkel kapcsolatos, ma azaz vasárnap népszavazás dönt, úgymond az euró sorsáról.
Azért is lehet fontos, mert ha a görögök tegyük fel kilépnek, úgy egy kilépési dilemmát indíthat el a többi vérző országok között! Na de ez még a jövő zenéje. A napi grafikon nagyon szépen mutatja a mostani helyzetet és egy intenzívebb kitörés felé mutat az árfolyam. Tehát ha áttöri a piros ferde ellenállási vonalat az árfolyam, akkor jöhet a további USD erősödés! Ezért is nevezhető így az UUP ETF, hogy a DevizaMágus USD index.

uup-powershares usd bika index 2015.07.05. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply