Tovább az eszköztárra

Csökkenés Előtt Anglia

ETFmustang
Megosztás, most...

csökkenés előtt AngliaCsökkenés Előtt Anglia.
Csökkenés Előtt Anglia ETF alapja. Napi grafikonon jól láthatód, hogy pénteken már lefele kereskedtek úgymond, így egy erősebb csökkenés előtt Anglia ETF alapja. EWU-iShares MSCI Anglia ETF alapban 111 Angliához köthető cég %-os teljesítményével találkozhatsz.
Kissé kiemelkedik az ETF alapból a HSBC bank részvényeinek a mennyisége. Szektorálisan így a pénzügyi cégek vannak túlsúlyban, mellettük még jelentős szerephez jutnak az alapvető fogyasztási és az energetikai vállalatok részvényei. Azért nézzük meg jobban ezt a napi grafikont, ami azt sugallja, hogy csökkenés előtt Anglia. 19-20 $-os letörési ellenállásról fordult le 2. alkalommal az árfolyam.
Úgy hogy az emelkedés egy nagyobb rést hagyott maga alatt, zöld körrel jelölve. Ez a tartomány bekereskedésre kerülhet az elkövetkező napokban. Így jogos a grafikon sugallata, hogy csökkenés előtt Anglia.
A vízszintes és a ferde zöld támaszok igazíthatják a csökkenés dinamikáját és mélységét. A héten már több alakalommal lehetett tapasztalni, hogy elbizonytalanodott az emelkedés a vezető indexekben is. Az íratlan törvény azt mondja, ha nem veszed többért, akkor én is eladom a részvényeimet és realizálom a nyereségemet!


EWU-MSCI Anglia ETF 2015.05.23.

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Tartósan Toporog a Fogyasztás

Megosztás, most... Tartósan Toporog a Fogyasztás.Tartósan Toporog a Fogyasztás, ami leginkább az XLY-SPDR S&P Tartós fogyasztási ETF alap részvényeire értendő. Az XLY 87 vezető amerikai tartós fogyasztási cégnek az ETF alapja. Érdekes, de talán annyira […]
Translation »