BRICH Gyengélkedés

ETFmustang
Megosztás, most...

BRICH Gyengélkedés

 

BRICH GyengélkedésBRICH Gyengélkedés látható az ETF heti grafikonján. A BIK -SPDR S&P BRIC 40 ETF alapban több mint 50%-os a kínai túlsúly. Ami meg is magyarázza a BRICH gyengélkedés lényegét, főleg hogy a másik nagyobb súllyal jelen lévő ország pedig Oroszország.
Ez a két ország összesen közel 75%-ban súlyozza az ETF alapot. Itt az eredménye az esetleges USA dollár erősödési félelmeknek, illetve az erőteljes  feltörekvő piaci tőkekivonásoknak. Valamint a kínai lassulás, és az orosz ficánkolás is megteszi a hatását. Ezért is, mit is várhatunk ezen piacoktól mostanság, amikor kis túlzással minden sebből vérzik.
Erre már csak az rakhat még nagyobb eladói nyomást, ha elmúlik az optimizmus a fejlett piacokon. A BIK ETF alapban a pénzügy 37%, az energia 26% és az információ technológia 18%-kal súlyozza az alapot. Így az 5 vezető vállalat a következő: Tencent 8,56%, China Construction Bank 6,49%, Industrial and Commercial Bank 5,69%, China Mobil 5,42% és a Gazprom -ADR- 5,21%-kal vezetik az ETF alap %-os súlyozott teljesítményét. Azzal, hogy nem tud feljebb kerülni az árfolyam, a BRICH gyengélkedés erőteljes jele.
Ami most formálódik gyertya, az 1 fordító, korrekcióra felszólító gyertya lehet, ha így vagy lejjebb zárul be pénteken. A 20,4 és a 19,2 $-os zöld sáv, 1 nagyon erőteljesen meghatározó támasz a BIK ETF alapra nézve. Letörés esetén, nagyon csúnya, akár 2 számjegyű csökkenés is érkezhet.

 

BIK -SPDR S&P BRIC 40 Weekly, Heti

 


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Kitörési Szinten az EURO STOXX 50

Megosztás, most...Kitörési Szinten az EURO STOXX 50   Kitörési szinten az EURO STOXX 50, melyről 2010 és 2011-ben is lefordult az árfolyam. Kitörési szinten az EURO STOXX 50, ami mind a két irányban eldöntheti az […]

Translation »