BREXIT-ellenes Végjátékok

Megosztás, most...

BREXIT-ellenes Végjátékok vannak folyamatban a UK parlamentben. Egyenlőre a heti EWU-iShares MSCI UK ETF alap további csökkenéseket mutat a jövőre nézve.
Na de a hír így szól: az Egyesült Királyság parlamentje a Theresa May Brexit alkujának módosításáról január 29-én, kedden szavaz. Az esélyek azt sugallják, hogy a miniszterelnök valószínűleg újabb vereséggel szembesül.
Azonban a közelmúltban napvilágot látott jelentés szerint, az észak-írországi Demokrata Unionista Párt hátráltathatja a Brexit megállapodást.forrás-erste Igen a heti EWU remekül mutatja, hogy azért vannak vételi szándékok, de úgy néz ki, hogy a politika söpör mindent, ha söpör.
Továbbra is a ferde piros ellenállások vonalai, valamint a FIBO szintek lehetnek a mérvadóak. Ami annyit jelent, hogy igen erős a lefele ható tényező, mint a vételi őrület.
Megbízhatóbb emelkedésre természetesen a ferde piros ellenállások felett számíthatsz. Addig csak szép aprólékos  lemorzsolódásról beszélhetünk és némi pozitív piaci hangulat melletti emelkedésről.Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply