Tovább az eszköztárra

Biztosítások Újraértékelésének Fontossága

ETFmustang
Megosztás, most...

Biztosítások Újraértékelésének Fontossága, akár hiszed, akár nem! Ha jól belegondolsz, miben bízhatsz igazán a mai világban… és ez nem más mint a biztosító társaságok, és cégek megfelelő termékeiben!!!
Úgy érzem, hogy hazánkban van némi negatív érzete a biztosítókkal (ügynökökkel) kapcsolatban. Valahol ezt meg is értem (voltam biztosításai ügynök), mert ilyen a társadalmi megítélés a régmúlt dolgai miatt…
DE csupán javasolni tudom a biztosítók felé való nyitogatást (nyitottságot-minden téren), mivel se hazánkban se máshol igazán másban nem bízhattuk. Legyen szó: életbiztosításról (Unit-Linked), nyugdíjbiztosításról, baleset -és egészségbiztosításról vagy akár munkanélküliségről, vagy hitelről…stb!
Érdemes időt szánni rá és áttanulmányozni, hogy milyen termékeket kínálnak a saját megoldandó, bebiztosítandó problémádra. Folyamatosan azzal szembesülök, hogy ilyenek meg olyanok a biztosítok…. ez azért van mert nem volt teljes mértékű a tájékoztatás a szerződés megkötésekor.
Érdemes és javaslom a biztosítókkal kapcsolatos gondolatokat és érzéseket újraértékelni… és ha fenntartásai vannak információkkal, akkor kérjen tanácsadást ezzel kapcsolatban…!
Csupán azt kell eldönteni, hogy az adott kormány biztosítási, nyugdíj – és egészségbiztosítási elképzeléseiben hiszel vagy a aláírt biztosítási szerződésekben?!

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Hozzászólás

Next Post

Powell Kamatcsökkentés Trump Figyelem

Megosztás, most... Powell Kamatcsökkentés Trump Figyelem.Mivel Jerome Powell, pénteken egy ritka, csupán négy rövid mondatból álló közleményt adott ki. Ebben kiemeli, hogy az amerikai gazdaság jól teljesít, de a koronavírus fokozott kockázatot jelenthet. Ezért a […]
Translation »