Biztató USD Emelkedés-Erősödés

Megosztás, most...

Biztató USD Emelkedés-Erősödés, vagy épp kinek mit jelent ez a jelenség a pozícióját illetőleg.   Az UUP-PowerShares US USD Bika ETF alap heti grafikonja igen jól néz ki. Na de a hír az így szól: Nem okoztak komoly meglepetést az amerikai munkaerőpiaci adatok, így sem a részvénypiacokra, sem a dollárra árfolyamára, sem a hozamokra nem fejtettek ki érdemi hatást.
Áprilisban a várt 190 ezer fővel szemben csupán 168 ezer fővel nőtt a nem-mezőgazdasági foglalkoztatottak száma, azonban az előző két hónap adatait együttesen 30 ezer fővel felfelé korrigálták, ami több mint kompenzálta az áprilisi gyengébb adatot.
A munkanélküliségi ráta a mostani gazdasági ciklus mélypontjára 3,9%-ra esett, ami egyébként a Fed várakozásai szerint tovább süllyedhet az év során.forrás-erste Ezen információkat bekalkulálva, lassan egy igen meghatározó ellenállásba érkezik az USA dollár index árfolyamának alkulása.
Amennyiben ez a szint betart a dollárnak, akkor némi csökkenés indulhat el, mely kialakíthat heti szinten egy fej-váll alakzatot. Ami igen meghatározó USD erősödést vetít a jövőre nézve.
Nézőpont kérdése, de mi úgy szemléljük, hogy könnyedén felépülhet ez a technikai alakzat!Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply