Tovább az eszköztárra

Bizonytalan EuroStoxx 50

ETFmustang
Megosztás, most...

Bizonytalan EuroStoxx 50 benyomását mutatja a FEZ ETF alap.
A heti FEZ-SPDR EuroStoxx 50 ETF alap igen gyenge lábakon áll. Ezt jól mutatja a heti árfolyamok alakulása is.
Talán annyira nem is meglepő, ha reálisan nézzed a piaci hangulatot, híreket és eseményeket. Mert azért igen nagy az ellentmondás minden oldalról.
…és itt van a nyakunkon az a bizonyos bizonytalan BREXIT történet is. Valamint a kereskedelmi “háborúk” szócsatája is.
Na szó ami szó, a heti FEZ, igen erőteljesen lefele mutat, ami egy estleges letörést is sugall. Amennyiben a legutóbbi minimumok alá csökken az árfolyam, akkor nincs menekvés, mert beszakadást hozhat. De ha álomvilágokat szeretnénk vizionálni, akkor megbízható emelkedés a dupla csúcs felett alakulhat ki.
Az a legnagyobb bizonytalanság technikai oldalról, hogy annyi erő sincs az eurós részvényekbe, hogy 1 visszatesztelést elérjenek, és ez nagy gáz.
Így erőteljes a további csökkenés lehetősége az európai eurós piacokon.
Ami jól jöhet a folyamatos díjfizetésű szerződéseknek, mert olcsóbban tudsz vásárolni jegyeket és elszámolásnál ez pozitívan hathat a végösszegre. Tehát csak óvatosan az euróövezeti részvények árfolyamának alkulásával!


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Német Stagnálási Kérdőjelek

Megosztás, most... Német Stagnálási Kérdőjelek bontakoznak ki a német gazdaságban. A heti EWG-iShares MSCI Németország ETF alap technikai képe igen keserves. Így nagyon nagy emelkedési lehetőségre nem nagyon kell számítanod… Főleg úgy, hogy a német […]
Translation »