Tovább az eszköztárra

Biotechnológiai Szédülés

ETFmustang
Megosztás, most...

Biotechnológiai SzédülésBiotechnológiai Szédülés.
Biotechnológiai Szédülés mutatkozik az árfolyamban. Kísértetiesen hasonló mozgásokat vélek felfedezni az IBB-iShares Biotechnológiai ETF alap árfolyamában is, mint anno az arany megszállott emelkedése után bekövetkező keserű csökkenésnél.
Ha te is megnézed az arany hosszabb távú grafikonját, akkor sejtéseid lehetnek arról, hogy ott hogyan viselkedtek a befektetők és itt hogyan fognak viselkedni. Mivel az emberi reakciók alapvetően hasonlóak, csupán az ok és ezáltal az intenzitás lehet más.
Na szóval amit ez a heti grafikon mesél, az az, hogy folytatódhat a csökkenés a vízszintes zöld támaszig biztosan. De pozitív korrekció az tutira benne van, felfele a ferde piros ellenállás valamint a hét elején otthagyott rés lehet anno a döntő tényező. Eme reakciók és mozgások hasonlóak lehetnek a többi tőzsdei indexekre is, mostanság Kína lehet a döntő tényez.
Itt az IBB ETF alapban 190 biotechnológiai és gyógyszeripari céget találhatsz, de azt is figyelembe kell venned, hogy például a Top 5 cég közel 42%-ban súlyozza az ETF alap teljesítményét. Ez a Top 5 cég a következő: Celgene, Biogen, Amgen, Gilead és a Regeneron. Elég ismert nevekről van itt szó.
Ja igen, ha ezen index így áll, akkor a többi index is hasonlóképp viselkedhet az elkövetkező hetekben. Tehát ha Te rendelkezel befektetési jegyekhez kötött biztosítási Unit-Linked szerződésekkel, akkor azokra is igen intenzíven fognak illetve hatnak a mostani események! Tehát jobb ha előveszed a fiókodból és átnézed, hogyan is állnak a eszközalapjaid %-os elosztásai! 

IBB.US 2016.01.09. heti

Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

India Jobban Teljesít

Megosztás, most...India Jobban Teljesít.India Jobban Teljesít a EEM-iShares MSCI Fejlőd Piaci ETF alapban szereplő Top 5 ország közül. Az, hogy India jobban teljesít, betudható a nagyobb hazai, belső fogyasztásnak is. Mely így kevésbé függ a […]
Translation »