Biotechnológiai Lehetőségek

Megosztás, most...

Biotechnológiai LehetőségekBiotechnológiai Lehetőségek mutatkoznak a heti IBB-iShares NASDAQ Biotechnológiai ETF alap árfolyamának alakulásában. Igaz, igen erőteljesen le van maradva az amcsi piac teljes piaci teljesítményétől.
De technikai oldaléról igen kedvező képet mutat, még úgy is, hogy némileg túlvetnek mutatkozik a piac. De azt igen is figyelembe kell venned, hogy az utóbbi hetekben igen erős a vételi oldala, ami több mint kecsegtető a további hetekre nézve. Amennyiben lesz korrekció, amire igen is számítanod kell, célárként így is meg lehet jelölni a 290 dolláros szintet, valamint a ferde piros ellenállást, továbbá a feljebb elhelyezkedő, otthagyott réseket is.
Na de, azt hogy pontosan mit hozhat a jövő, azt nem tudhatom. De azt pontosan tudom, hogy 189 cég átlagát méri az IBB ETF alap.
Ebből is a Top 5 cég közel 40%-ban befolyásolja az ETF alap teljesítményét.
Ezen cégek a következők: Amgen, Biogen, Celgene, Regeneron és a Gilead Sciences. Igen ismert és felkapott cégekről beszélhetünk, de most egyenlőre kikerültek a nézőpontokból, mert a piacokon, most egy teljesen más célkereszt uralkodik. ..és ez nem más mint az olaj, és a japán jen helyzete az usa dollárhoz képest. 

ibb-usa biotechnology 2016.05.25. heti


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply