Autóipari Kézifék

ETFmustang
Megosztás, most...

Autóipari Kézifék Autóipari Kézifék.
Autóipari Kézifék mutatkozik a CARZ-First Trust NASDAQ Auto Index ETF árfolyamának alakulásában. A heti grafikon szépem mutatja, hogy mit is értek autóipari kézifék alatt.
Jól láthatód, hogy legtöbb estben túlteljesítő volt ez az index az S&P 500 indexhez képest. Ez most jelenleg egy 3 éves távlatot mutat. Ami számomra azért lehet némileg aggasztó, hogy heti szinten igen erőteljesen túlvett tartományban tartózkodik a CARZ ETF alap árfolyamának alakulása. Ami igen erőteljesen arra figyelmeztet, hogy a héten kialakulhat egy igen erőteljes hozamrealizálási szakasz a piacokon. Na de ne fussak ennyire előre, ebben az indexben 37 globálisan meghatározó autóipari részvényt találhatsz. Dominánsan japán, amerikai és német cégek uralják ezt az indexet, közel 76 %-ban.
A top 5 cég a következő: General Motors, Daimler, Ford Motor, Toyota Motor és a Honda Motor. Ebből is jól kitűnik, hogy a jamcsik és az amcsik vannak jobban kiemelve. Csupán az lesz majd igazán nagy kérdés, a Volkswagen káros-anyag manipulációja, át fog-e terjedni valamelyik nagyobb autógyárra. Mert azért a Volkswagen adott magának egy jókora jobbost, szinte KO-ra küldte saját magát.  

carz-autóipari etf 2015.11.08. heti


Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Szállítmányozási Oldalazás

Megosztás, most...Szállítmányozási Oldalazás.Szállítmányozási Oldalazás jeleit mutatja za IYT-iShares USA szállítmányozási ETF alap napi grafikonja. Ha jól megnézed a napi mozgást, akkor azt lehet észre venni, hogy mint ha szűkülés jelei mutatkoznának. Így egy erősebb elmozdulásra […]

Translation »