Autóipari Káosz

Megosztás, most...

autóipari káoszAutóipari Káosz.
Autóipari Káosz indult el a Volkswagen megtévesztő és félrevezető adataival kapcsolatban.
A CARZ-First Trust Globális Autó ETF alapja mutatja meg, hogy mekkora is az autóipari káosz. Ebben az autóipari ETF alapban 37 autóiparban szereplő céget találhatsz.
Jól láthatód a napi grafikonon, hogy borzasztóan néz ki, de egyben anno lehetősségekkel is kecsegtet. Mikor megtörténnek a vizsgálatok, melyek a lobbizás véget is, van egy olyan sejtésem, hogy meg fogja nyugtatni a autóipari piac részvényeseit. Miért?
Azért mert, a Volkswagen esetében is tudták, hogy gond van a káros-anyag kibocsátási értékekkel. Gondolom, nem árulók el újdonságot, hogy ami a hírekben kijön az csak töredéke a valóságnak. -és úgy,  félre vezető tud lenni a féligazság?! Na rendben a napi grafikon csúnya az tény, de a rések azért biztatóak  a jövőre nézve.
Érdemes pár hetet várni, figyelned a piaci hangulat és a megszellőztettet híreket és piacra lépni. Eme autóipari káosz teljesítményét mutató CARZ ETF alap Top 5 cége a következő: Toyota Motor, General Motors, Honda Motor, Ford Motor és a Daimler.
Azért milyen érdekes 2-2 amerikai és japán autóipari cég és csupán 1 német a top öt között. Eme Top öt autóipari cég közel 40%-ban súlyozza az autóipari káosz teljesítményének alakulását. A grafikonon a D betű, az osztalékfizetési időszakokat mutatják, mert ez az ETF alap is fizet osztalékot. 

carz-global autó 2015.09.25. napi


Megosztás, most...

Author: ETFmustang

Leave a Reply