Tovább az eszköztárra

Autóipari Gyengélkedés

ETFmustang
Megosztás, most...

Autóipari Gyengélkedés, egy igen nagy figyelmeztető erővel is bír. Mivel “NINCS PÉNZ új AUTÓKRA”, ami igen jó jelzés lehet a jövőre nézve. Vagyis az XLY-SPDR S&P USA Tartós Fogyasztási ETF alap heti grafikonja elkezdett lefele kacsingatni.
Ami annyit jelent, hogy a kommunikáció és a valóság között igen nagy rés tátong. Ezt pontosan visszaadja az, hogy további visszaesést mutatott az amerikai autópiac áprilisban és a várt 17,1 millióval szemben csupán 16,9 millió autót értékesítettek.
Ez közel 3%-os visszaesést jelent az előző év ugyanezen időszakához képest és ezzel már negyedik hónapja esnek az autóértékesítések a tengerentúlon. Mind a három nagy amerikai autógyártó kivette a részét a csökkenésből, ráadásul a vártnál nagyobb mértékben.
A General Motors értékesítései közel 6%-kal, a Fordé 7,1%-kal, míg a Fiat Chrysleré 6,6%-kal estek vissza…forrás-erste Tehát itt az a lényeg ennél az ETF alapnál, hogy ha meg tudják fizetni a kötelezőket és ezen felül is tudnak költeni, akkor jól megy a gazdaság. De itt valami ellentmondás alakul ki, mivel folyamat azt kommunikálják az USA-ból, hogy jól alakulnak a dolgok! A valóság az, hogy nincs annyi plusz pénz az amcsiknál, mint amennyiről folyik a kommunikáció. Tehát nyugodt szível ki lehet jelenteni, hogy igen erősen érik a korrekció.


Széles termékkínálat, ügyfélbarát kereskedési szoftver, klikk a XTB-re, most!

Megosztás, most...

Leave a Reply

Next Post

Francia Dollár

Megosztás, most... Francia Dollár, mármint erőteljesen befolyásolhatja a usd irányát a hétvégi francia választások kimenetele. A heti UUP-PowerShares DB Bika USD ETF alap remekül mutatja, hogy milyen meghatározó és erőteljes szinteken billeg az USA dollár […]
Translation »